- Advertentie -
- Advertentie -
HomeRubriekGesabbelVoorzichtig op weg terug

Voorzichtig op weg terug

- Advertentie -

Delen

We zijn voorzichtig op de weg terug. In dit geval betekent dat een stap in de goede richting. De Covid-19-periode is nog niet voorbij en voorzichtigheid is nog steeds geboden, maar er is goede hoop dat de positieve trend zich doorzet.

Het bereikbaar zijn ofwel het contact houden met elkaar lijkt een sleutelwoord te zijn in deze tijd. Ook al mogen we bijvoorbeeld de ouderen in de verzorgingshuizen nog niet bezoeken en moeten we nog afstand bewaren. We kunnen elkaar nog steeds spreken op diverse manieren en elkaar een hart onder de riem steken. De reclame op tv zegt het zo terecht: ‘op afstand van elkaar, maar dichterbij dan ooit’.

We zijn ons meer bewust van elkaar dan voorheen. We leven in een huishouden ook vaker en langer dicht op elkaar, ook al is het aan boord nooit anders geweest. Dat kan soms minder prettig uitvallen, maar ook waardevolle momenten en gesprekken opleveren.

Ondanks veel thuiswerkers blijken er in de binnenvaartbranche toch nog veel mensen op kantoor te werken. Ook in de transportsector is bereikbaarheid c.q. beschikbaarheid heel erg belangrijk.

Als SAB hebben we al dagelijks contact met bunkerbedrijven, inzamelaars, baliebezoekers, noem maar op, dus dat zal voor jou niet anders zijn. Hoe zou je anders met je lading van a naar b komen als er niet meer gebunkerd kan worden of als de overslagcentrales hun werk voorlopig niet meer zouden doen? We moeten misschien met z’n allen hier en daar wat langer wachten, maar we mogen en kunnen tot nu toe onze schouders er nog onder zetten.

Laten we hopen dat we over afzienbare tijd elkaar weer de hand kunnen schudden. Dat we dan kunnen proosten op wat geweest is en kunnen kijken naar hoe wij nóg meer stappen kunnen zetten in de goede richting.

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -