- Advertentie -
- Advertentie -
HomeAdverteren op vlootschouw.nl

Adverteren op vlootschouw.nl

Bereik debinnenvaart

Vlootschouw.nl is een veel bezochte website met informatie over ± 2.500 nieuwbouw­schepen die sinds 1997 in de Binnenvaartkrant zijn verschenen. Het is een waardevolle bron voor iedereen die iets specifieks wil weten over een bepaald schip, scheepstype, werf of leverancier.

Formaten  |  Tarieven  |  Aanleverspecificaties

234.000+
weergaven per jaar
40.000+
unieke bezoekers
±2.500
nieuwbouwschepen
Formaten

Leaderboard

728 x 90 px

Medium rectangle

300 x 250 px

Logo

120 x 90 px

Banner afmeting
Leaderboard
728 x 90 px
Medium rectangle 300 x 250 px
Logo 120 x 90 px
Tarieven
Alle genoemde prijzen gelden tot nader order en zijn in euro excl. btw. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Illustraties zijn indicatief.
Adverteren op vlootschouw.nl
Banners per maand per half jaar per jaar
Leaderboard 300,- 1.500,- 2.750,-
Medium rectangle 300,- 1.500,- 2.750,-
Logo op aanvraag op aanvraag op aanvraag
Speciaal voor leveranciers
Leveranciers in de Spotlight per half jaar per jaar
Uw logo prominent op:
- de Vlootschouw hompage
- bovenaan leverancierspagina
- linkt naar uw pagina
250,- 400,-
Doorlinkabonnement per jaar
Op vlootschouw.nl worden de leverancierslogo’s geplaatst bij de schepen die ook in de Binnenvaartkrant hebben gestaan.
Laat uw logo op Vlootschouw doorlinken naar uw website.
209,-
Aanleverspecificaties

Leaderboard
– 728 x 90 px*
– jpg, png, (animated) gif (max. 200kB)
– of HTML / third party tag
– inclusief link

Medium rectangle
– 300 x 250 px*
– jpg, png, (animated) gif (max. 200kB)
– of HTML / third party tag
– inclusief link

Logo
– 120 x 90 px*
– jpg, png, (animated) gif (max. 200kB)
– inclusief link

Aanleveren
Mail uw bestanden naar:
[email protected]

*Apple gebruikt retinaschermen met een dubbelhoge pixeldichtheid. U kunt optioneel een 2x zo grote banner meesturen, dan zorgen wij voor de beste weergave.

Meer over vlootschouw.nl

Alle scheepstypes

Met de prachtige foto’s van de schepen en de technische informatie – die laat zien hoe innovatief de binnenvaart is – geeft vlootschouw.nl een goed beeld van (de ontwikkeling van) de moderne scheepvaart in al haar facetten.

Op de website wordt natuurlijk de nieuwe binnenvaartvloot gepresenteerd, bestaande uit talrijke verschillende typen tankers, vrachtschepen, containerschepen, beunschepen, duw- en sleepboten en passagiersschepen. Ook de werkschepen, coasters, baggerschepen en vissersschepen waaraan in de Binnenvaartkrant in de afgelopen jaren aandacht is besteed, zijn op vlootschouw.nl terug te vinden. Compleet met informatie over de eigenaren, bouwers, onderaannemers, afmetingen, tonnage, motoren en andere apparatuur.

Zoekfuncties combineren

De nieuw ontworpen en opgebouwde website maakt het mogelijk om de schepen nóg mooier te presenteren. Er kan onder meer worden gezocht op naam, scheepstype, bouwjaar en leverancier. Door zoekfuncties te combineren is het mogelijk heel gericht de uitgebreide database te raadplegen.

Geregeld worden diverse leveranciers in de schijnwerpers gezet. Zo zie je als bezoeker van vlootschouw.nl meteen aan welke schepen het bedrijf heeft geleverd of meegewerkt. In de scheepsbouw of binnenvaart gespecialiseerde ondernemingen hebben de mogelijkheid om (tegen betaling) te adverteren. Via een optionele link kunnen belangstellenden direct doorgeleid worden naar de homepage van het bedrijf voor contactgegevens en uitgebreidere informatie.

Schip aanmelden

Omdat veel eigenaren en scheepsbouwers trots zijn op hun werk en op het resultaat als een schip gereed is, kunnen ze nu zelf een nieuwbouwschip aanmelden via de website. Zo maken ze kans om op vlootschouw.nl en in de Binnenvaartkrant te worden belicht.

Online informatie over de binnenvaart

Vlootschouw.nl is een van de online platforms waarmee Uitgeverij Riomar de binnenvaartsector en iedereen die daar interesse of belang bij heeft, informeert. Op binnenvaartkrant.nl vind je dagelijks nieuws, als aanvulling op de tweewekelijks verschijnende krant.

Doelgericht adverteren

Wilt u advies over de mogelijkheden om doelgericht te adverteren? We helpen u graag om op de juiste plek en op het juiste moment bij uw doelgroep in beeld te komen. In de papieren krant, online, of beide.

Open WhatsApp
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, hier Carin van de Binnenvaartkrant 👋
Kan ik helpen?