- Advertentie -
- Advertentie -
HomeRubriekGesabbelGecontroleerd veilig

Gecontroleerd veilig

- Advertentie -

Delen

Onlangs vond in Rotterdam een protestmars plaats door de politie als signaal van de ontevredenheid over de huidige politie-cao. Die dag zou er minder tot niet gehandhaafd worden.
Als aanvulling op de protestmars werd gesproken over het niet uitschrijven van bekeuringen bij lichte vergrijpen. Bijvoorbeeld bij het iets te hard rijden. Of dat ten goede komt aan de veiligheid op de weg, is de grote vraag. Veiligheid is toch een groot goed in Nederland.

Veilig op tijd

Ook bij de SAB doen wij, inmiddels al twee jaar, ons best om de veiligheid zo veel mogelijk in acht te nemen. Omdat de SAB al op afspraak werkte, was het afstand houden in de SAB-balieruimte geen heel grote opgave. Onze baliebezoekers verdienen een grote pluim, omdat ze zich al die tijd netjes aan de voorgeschreven overheidsvoorschriften hebben gehouden. Slechts af en toe kwam het voor dat iemand eerder naar de balie kwam dan de afspraak gepland stond. In de afgelopen periode was het vanwege veiligheid niet echt wenselijk, vanwege het aantal wachtende mensen.

De laatste tijd komt het steeds vaker voor dat klanten zich melden op het voor hen beste tijdstip, ondanks een latere afspraak. Hoewel dit niet de bedoeling is van het maken van een afspraak, zullen onze baliemedewerkers, indien mogelijk, proberen je zo snel mogelijk te helpen. Nu deze spontaan vervroegde bezoeken steeds vaker voorkomen, is de kans groter dat het niet lukt om onze service te versnellen en zal je moeten wachten tot ongeveer het tijdstip van de geplande afspraak. Wij verzoeken je dan ook om je, zo veel mogelijk, te houden aan de geplande afspraak. Op deze manier blijft het voor de balie mogelijk om bij uitzonderingen dezelfde service te verlenen.

Op tijd aanmelden

In de balieruimte is de oude aanmeldzuil vervangen door een nieuw exemplaar. Deze zuil is wat kleiner en lager, waardoor deze niet altijd even zichtbaar is bij binnenkomst. De aanmeldzuil vind je op dezelfde plaats als de oude zuil: tegenover balie 1, onder het televisiescherm. Wij verzoeken je om je aan te melden met het bij de reservering verkregen reserveringsnummer. Via het televisiescherm word je dan automatisch opgeroepen als je aan de beurt bent.

Kom je later dan de geplande afspraak, dan is het aanmelden niet meer mogelijk. Je kunt je aankomst dan doorgeven aan de balie en plaatsnemen in de wachtruimte. Je wordt dan mondeling door een baliemedewerker opgeroepen.
Tot ziens aan de balie!

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -