- Advertentie -
- Advertentie -
HomeRubriekGesabbelRodeneuzendagen

Rodeneuzendagen

- Advertentie -

Delen

Met niesende en rode neuzen gaan veel mensen deze maand de feest­dagen tegemoet. Na even weer wat meer van de coronavrijheid te hebben geproefd, is niet alleen het coronacijfer weer gestegen maar heeft ook het gewone griep- en verkoudheidsvirus zijn weg weer gevonden in de maatschappij. 

Het klinkt gek, maar je zou bijna blij zijn dat je ook nog een ouderwetse verkoudheid of een griepje mag hebben zonder dat na een stokje in je neus blijkt dat er op de test­cassette een tweede streepje verschijnt. Vroeger konden we nog zeggen: ‘Vervelend, maar goed voor je weerstand’. Dat ligt nu iets gecompliceerder. 

Ook op de werkvloer ben je alerter op symptomen dan voorheen, ook al is aan boord van een schip het houden van afstand heel moeilijk. Met z’n allen doen we ons best om met de Kerst­dagen er weer beter voor te staan.

Ondanks coronategenvallers blijft de SAB, met voorzorgs­maatregelen, gewoon beschikbaar voor de binnenvaart. De SAB-balie blijft vooralsnog gewoon open. De SAB vraagt je wel dringend om respect te hebben voor de verplichte ander­halve meter afstand en de verplichting tot het dragen van een mondkapje in de balie- c.q. openbare ruimte. Houd elkaar gezond en kom niet eerder op jouw afspraak dan vijf minuten vóór de afgesproken tijd, om drukte in de wachtruimte te voorkomen.

Heb je een afspraak voor de SAB-balie gemaakt? Dan ontvang je een bevestiging van deze afspraak. Onderaan de mail vind je een reserveringsnummer. Met dit nummer kun je je bij de zuil in de centrale hal aanmelden en ontvang je een ticket met een nummer. Via het televisiescherm wordt je nummer opgeroepen als je aan de beurt bent.

Let op! Deze bevestigingsmail bevat ook een bijlage waarin vermeld staat wat je aan documenten moet overleggen voor jouw gedane aanvraag. Vergeet niet om deze door te lezen om eventuele teleurstellingen aan de balie te voorkomen. 

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -