- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNationaal Baggermuseum: extra activiteiten tijdens zomervakantie

Nationaal Baggermuseum: extra activiteiten tijdens zomervakantie

- Advertentie -

Delen

Van 8 juli tot en met 19 augustus zijn het Nationaal Baggermuseum en de BaggerPraktijkTuin in Sliedrecht geopend van woensdag tot en met zaterdag, van 13.30 uur tot 17.00 uur. Er zijn in de zomervakantie allerlei extra activiteiten voor kinderen.

Zo zijn er diverse leuke speurtochten in het museum. Kinderen kunnen ook, samen met andere bezoekers, met een van de rondleiders door het museum lopen. In de BaggerPraktijkTuin kunnen de jonge bezoekers verschillende baggertechnieken uitproberen en zandsculpturen bouwen.

Op woensdagmiddag 12 juli en woensdagmiddag 19 juli is er om 14.00 uur weer het voorleesuurtje, deze keer buiten in de museumtuin. Dit voorleesuurtje is gratis toegankelijk. Kinderen tot ongeveer 8 jaar zijn van harte welkom, samen met hun (groot)ouders of verzorgers.

Vaartocht

Daarnaast is het mogelijk om als (groot)ouders deze zomervakantie met (klein)kinderen mee te varen met de Veerdienst 3. Die verbindt via bijzondere plekjes in de Biesbosch het Binnenvaartmuseum in Dordrecht en het Nationaal Baggermuseum in Sliedrecht. Deze dagtocht is te boeken op donderdag 20 juli en donderdag 17 augustus. Dat kan via de website van de Veerdienst 3.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -