Meanderkids: volgend jaar laatste editie

0

Door corona kon Meanderkids Voetbaltoernooi in 2020 en 2021 niet doorgaan. Voor volgend jaar staat het evenementen voor en door (oud-)schipperskinderen gepland op zaterdag 11 juni. Dat wordt de laatste keer dat het voetbalspektakel plaatsvindt, zo maakt het bestuur bekend.

“Deze beslissing heeft het bestuur helaas met pijn in het hart moeten nemen, juist ook omdat het toernooi altijd zo enorm leeft onder de kinderen en het publiek”, zo zeggen de organisatoren.

“We zijn met het bestuur van Meanderkids bij elkaar geweest om het over de toekomst van het toernooi te hebben.  Ondanks dat het kinderaantal naar beneden gaat, hebben we besloten dat we nog één keer het toernooi willen proberen te organiseren. Dit zal dan de allerlaatste keer Meanderkids zijn.”

11 juni 2022

“We zullen het toernooi, mits het met de dan geldende coronamaatregelen te regelen is, organiseren op zaterdag 11 juni 2022 bij het welbekende VVOR in Rotterdam.”

Om internaten meer ruimte te bieden om teams samen te stellen, worden de leeftijdscategorieën aangepast:
– gemengd 6 tot en met 10 jaar
– jongens 11 tot en met 15 jaar
– jongens 16 tot en met 21 jaar
– meiden 11 tot en met 15 jaar
– meiden 16 tot en met 21 jaar
– vaders
– moeders

Internaatverlaters

Op deze manier kunnen ook degenen die de afgelopen jaren het internaat hebben verlaten, toch nog een keer mee doen aan het toernooi. Het bestuur wil er alles aan doen om van het slottoernooi een groot feest te maken.

“Als toch blijkt dat er te weinig teams zijn om het toernooi door te laten gaan, gaan we proberen om op een andere manier een invulling te kunnen geven aan deze dag.”

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.