Weer uitstel Meanderkids, “met pijn in het hart”

0
Meanderkids voetbaltoernooi 2019
Weer geen voetbalfeest dit jaar door corona. (foto Tekst & Toebehoren)

Meanderkids kan ook dit jaar niet doorgaan. Het stichtingsbestuur van het jaarlijkse voetbaltoernooi van schipperskinderen voor schipperskinderen heeft besloten het evenement weer met een jaar uit te stellen. De coronapandemie en de overheidsmaatregelen daartegen zitten het jaarlijkse toernooi in Rotterdam dwars.  

“We hadden nog steeds de hoop dat misschien, heel misschien het wel een optie zou zijn om het toernooi door te laten gaan”, licht Remy van Neijenhoff van de organisatie toe. “Maar na de persconferentie van gisteren hebben we toch, weer met pijn in ons hart, moeten besluiten om het toernooi af te blazen. Zullen we elkaar dan in 2022 eindelijk weer zien?” Een exacte datum is nog niet bekend, maar het wordt weer eind mei of begin juni.

Sponsorbijdrage

Meanderkids is populair bij jong en oud. Het toernooi kan ook altijd op veel steun van sponsors uit de binnenvaart rekenen. Een groot aantal van hen besloot na het uitstel van vorig jaar om hun reeds gedane bijdrage niet terug te vragen. Aan hen legt het bestuur de keuze voor: “Graag horen we van u of u het bedrag dat u vorig jaar als sponsorbijdrage heeft overgemaakt weer wilt laten staan of dat u besluit het geld retour te ontvangen.”

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.