- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsHavendagen Werkendam schuiven door naar 2022

Havendagen Werkendam schuiven door naar 2022

- Advertentie -

Delen

De Havendagen Werkendam vinden ook dit jaar geen doorgang. De organisatie heeft besloten het evenement vanwege corona door te schuiven naar 2022.

“Na een eerder uitstel van 2020 naar 2021 dwingt de realiteit ons de bakens nogmaals te verzetten”, meldt Dick Hoogendoorn, voorzitter van de organiserende commissie. “Het verloop van de coronapandemie is te onvoorspelbaar en over de koers van de vaccinatiestrategie zijn ook veel onduidelijkheden.”

“Daarbij ziet het er ook naar uit dat we nog geruime tijd 1,5 meter afstand moeten houden. Als we alles bij elkaar optellen, is de uitkomst dat het wijs is de Havendagen uit te stellen naar 2022”.

Drukbezocht

De Havendagen Werkendam worden normaal om het jaar gehouden. Het evenement wordt altijd druk bezocht. Voorgaande edities trokken per keer ruim 25.000 bezoekers. Aan het maritieme evenement werken naast de bedrijven in en rond de haven ook het lokale verenigingsleven, ondernemers, winkeliers, scholen, gemeente Altena en hulpdiensten mee, plus externe gasten en attracties..

“De Commissie Havendagen kijkt er naar uit om in 2022 alsnog het beloofde bruisende evenement te kunnen organiseren en heeft mooie ideeën onder de kurk zitten!”

Delen

- Advertentie -

Meer

2 reacties

  1. Goedemorgen,
    Ik zou graag willen weten op welke data de havendagen worden gehouden. Dan kan ik plannen wanneer ik kan komen.

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -