- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsStreep door Hiswa te Water 2021

Streep door Hiswa te Water 2021

- Advertentie -

Delen

Vandaag (16 augustus) heeft de organisatie van de Hiswa te Water besloten dat de 2021-editie van de beurs niet doorgaat.

Na overleg met verantwoordelijke instanties kwam zij tot de conclusie dat de watersportbeurs onder de huidige coronaregelgeving van het rijk niet kan plaatsvinden in de vorm zoals de organisatie voor ogen stond. De beurs zou van 1 tot en met 5 september in Bataviahaven Lelystad worden gehouden.

Geen volwaardige beursbelevenis mogelijk

“Samen met de Gemeente Lelystad hebben wij geprobeerd een modus te vinden waarin onze exposanten optimaal tot hun recht kunnen komen en bezoekers een volwaardige beursbelevenis kunnen ervaren. Alleen dan kunnen wij voor alle partijen ook een goede watersportbeurs garanderen. Helaas is dat niet mogelijk gebleken”, luidt de toelichting op de website van de beurs.

“Voor de organisatie, exposanten en andere betrokken, maar natuurlijk ook voor alle watersportliefhebbers, is het een grote teleurstelling dat dit mooie watersportevenement weer geen doorgang kan vinden.”

De organisatie van Hiswa te Water gaat nu “vol goede moed” aan de slag met de voorbereidingen voor de editie van 2022. Die wordt van 31 augustus tot en met 4 september 2022 gehouden.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -