- Advertentie -
- Advertentie -
HomeRubriekGesabbelGezellig samenzijn

Gezellig samenzijn

- Advertentie -

Delen

Nederland heeft al mogen genieten van een aantal mooie en warme dagen. De terrassen zitten dan al snel vol, de waterliefhebbers zijn aan het strand te vinden of op hun boot.

Ook de beroepsbinnenvaart ziet er een stuk gezelliger uit als de zon schijnt. In de havens vind je, zoals wel vaker, schepen die ‘dubbel geparkeerd’ liggen. Zelfs dat oogt een stuk knusser als het weer een beetje mee speelt. Alles gaat gewoon een stukje gemakkelijker en de mensen zijn vaak goed gehumeurd.

Helaas zijn de weersvoorspellingen voor de komende dagen even iets minder. Niet prettig natuurlijk, maar als je veel binnen bent, is het minder vervelend.

Van dinsdag 7 mei tot en met donderdag 9 mei vindt dit jaar de beurs Maritime Industry plaats. Vorig jaar was het zó warm dat de voorraad in de koelwatertanks al snel leeg waren en de organisatie waterijsjes uitdeelde om de hoofden van de stand­houders en de gasten enigszins koel te houden.

Mocht je voornemens zijn om dit jaar de beurs te bezoeken en het weer laat te wensen over, dan loop je in ieder geval warm en droog.

Deze beurs staat bekend als échte binnenvaartbeurs waar schippers elkaar graag ontmoeten voor een praatje onder het genot van een koel glaasje.

De beursvloer heeft een andere indeling gekregen; dus is het even zoeken op de plattegrond waar de gewenste stands zich bevinden. Ook de SAB bevindt zich op een nieuwe plek: stand E110.

Niet alleen de plaats is nieuw, ook heeft de SAB-stand een nieuwe uitstraling gekregen. Je bent dan ook van harte uitgenodigd voor een kijkje, een praatje en een drankje.
Tot op de beurs!

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -