- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeRubriekGesabbelFlexibel Nederland

  Flexibel Nederland

  - Advertentie -

  Delen

  Het kwam voor velen niet als een verrassing maar het was toch weer even schrikken. Voor de tweede keer is Nederland in lockdown. Opnieuw hebben veel ondernemers met deze flinke tegenslag te kampen. Ondanks deze tegenslag zie je dat veel ondernemers steeds creatiever worden in het vinden van alternatieven.

  De horeca had het ‘afhaalmodel’ al omarmd, maar je ziet dat steeds meer winkeliers ook het ‘bezorgmodel’ gaan onderzoeken. Sommigen rijden al rond met eigen vervoer, maar de handen worden ook ineengeslagen zodat de bezorging gezamenlijk geregeld wordt. De winkeliers brengen alles naar één verzamelpunt, van waaruit de bezorging plaatsvindt. Dit ontlast ook de reguliere bezorgingsdiensten die het tóch al zo druk hebben met het op tijd bezorgen van alle pakketten voor de feestdagen. In de krant werd zelfs een foto afgedrukt van een Zeeuwse winkelier in sportschoenen die aan de deur komt, zodat zijn klanten kunnen passen.

  Het zou toch wat zijn dat wij als SAB aan de deur zouden kunnen komen met een bakje vol stempels en een laptop? Echter is de binnenvaart letterlijk een bedrijfstak in beweging en moet de SAB zich in deze beroepen op het zijn van het ‘verzamelpunt’, zodat jouw bestelling zo snel mogelijk in behandeling kan worden genomen door onze backoffice.

  Bij voorkeur ontvangen wij in deze roerige tijd alle aanvragen via de webshop of via de post, maar de SAB-balie blijft vooralsnog geopend op afspraak.

  Het dragen van een mondkapje in de balieruimte is verplicht en de toiletten zijn helaas gesloten.
  Heb je al een afspraak staan en wil je er toch liever een webshop- of postbestelling van maken? Annuleer dan je balieafspraak via de link onderaan de bevestigingsmail, zodat deze tijd weer vrijgegeven wordt in het afsprakensysteem en anderen deze tijd weer kunnen reserveren.

  Ondanks alle restricties wensen de medewerkers van de SAB je heel fijne Kerstdagen toe en een hoopvol en gezond 2021!

   

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -