- Advertentie -
- Advertentie -

Vragenuur

- Advertentie -

Delen

De tijd kabbelt voort en het nieuwe jaar komt al snel in zicht. Van samen op de werkvloer de schouders onder een project zetten naar samen online vergaderen over toekomstige werkplannen. Het elkaar ontmoeten op de beursvloer of op andere evene­menten was het afgelopen jaar helaas niet mogelijk. 

Natuurlijk waren wij als SAB graag met jou het gesprek aangegaan om te ervaren wat er bij je leeft, om je vragen te beantwoorden en om ervaringen te delen. Wij willen hier niet mee wachten tot we weer de beursvloer op mogen, dus hebben wij het volgende bedacht: het online SAB-vragenuur.

Wij willen je graag de mogelijkheid geven om online met ons te sparren over diverse SAB-gerelateerde onder­werpen en je vragen beantwoorden. Op het gebied van regelgeving heeft de SAB geen invloed, maar je kunt ons wel voor praktische zaken c.q. problemen benaderen.

In het nieuwe jaar, op dinsdag 12 januari om 10.00 uur zal het ‘vragenuur’ plaatsvinden.  Er zal tijdig een link op de SAB-website geplaatst worden waarmee je op die datum kunt inloggen in de bijeenkomst. Dus, heb je een praktische vraag of heb je een positieve bijdrage? Je bent hierbij van harte uitgenodigd!

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -