- Advertentie -
- Advertentie -

Spoedplekken

- Advertentie -

Delen

Iedereen heeft weleens een probleem dat wat sneller medische behandeling vraagt dan normaal. Soms kan het gebeuren dat de dokter of de tandarts door een volle agenda geen plek meer heeft. De assistente zal dan vragen naar het euvel en beoordelen of het noodzakelijk is om nog ergens een spoedplek voor je te vinden.

In veel gevallen kun je dan tóch nog snel een afspraak krijgen omdat veel dokters en tandartsen zogenaamde spoedplekken vrijhouden in hun agenda. Op dagen dat het minder druk is, kan deze tijd bijvoorbeeld gebruikt worden voor het compen­seren van uitgelopen afspraken.

Regelmatig wordt de SAB gebeld met de vraag of er telefonisch een afspraak voor de SAB-balie gemaakt kan worden. Vaak blijkt dat de beller zelf al in het afsprakensysteem heeft gekeken en helaas geen beschikbare plek op de door hem gewenste dag of tijd heeft kunnen vinden. Door te bellen met de SAB heeft de beller hoop dat er ergens misschien nog een beschikbare plek is die niet zichtbaar is in het systeem; een ‘spoedplek’.

Helaas is dat niet het geval. De SAB ziet dezelfde informatie in het afsprakensysteem en beschikt niet over spoedplekken. Mocht je voor meer items een afspraak willen maken, maar is bijvoorbeeld alleen het stempelen van het dienstboekje dringend, dan kun je altijd even kijken of alleen voor díe handeling wél tijd beschikbaar is. Het systeem gaat dan op zoek naar een kleiner tijdsbestek dat soms nog wel be­schikbaar is.

Soms kan het ook gebeuren dat iemand zijn of haar afspraak annuleert. De geannuleerde plek wordt dan vijftien minuten na annulering weer beschikbaar gesteld in het afsprakensysteem. Het kan dus de moeite waard zijn om op een later tijdstip nogmaals te kijken.

Na het maken van een afspraak ontvang je op het opgegeven mailadres een bevestiging van de SAB. In deze bevestiging staat een afspraken­nummer, dat je mee moet nemen naar je afspraak. Bij binnenkomst meld je je met dit nummer aan bij de afsprakenzuil. Je wordt daarna automatisch opgeroepen via het (televisie)scherm als je aan de beurt bent.

Onderaan de bevestiging staat een link naar je eigen afspraak. Via deze link kun je de gemaakte afspraak annuleren of wijzigen. Maak hier s.v.p. gebruik van indien nodig. De vrijgegeven tijd kan dan door iemand anders worden gereserveerd.

Plan digitaal je eigen afspraak. Een bestelling plaatsen via de webshop kan natuurlijk ook. Uw bestelling wordt dan zo snel mogelijk aangetekend naar u verzonden.

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -