Radio Holland lanceert +LOGBOOK op Europort

0
+Logbook.

Vandaag is de eerste dag van Europort. Radio Holland grijpt de maritieme vakbeurs in Rotterdam Ahoy aan om +LOGBOOK te lanceren. Deze digitale oplossing vervangt traditionele papieren logboeken die in de zeevaart worden gebruikt. Voor de binnenvaart introduceert Radio Holland op de beurs Introductie de THOR-lijn, met de nieuwste navigatieapparatuur van Radio Zeeland.

Met de lancering van +LOGBOOK voegt Radio Holland een derde product toe aan zijn reeks e-Navigation applicaties die de brugoperaties efficiënter maken, het certificeringsproces stroomlijnen en helpen bij een veilige reis van ligplaats naar ligplaats.

+LOGBOOK is nu goedgekeurd volgens de IMO-regelgeving MEPC.312(74) als middel voor het elektronisch bijhouden van gegevens ter vervanging van traditionele fysieke logboeken. +LOGBOOK is gecertificeerd door Lloyd’s Register.

Radio Zeeland THOR-1000.

THOR lijn

De nieuwste THOR-lijn van Radio Zeeland zit vol innovatie en mogelijkheden voor klantspecifieke aanpassingen. “De THOR is met zijn grotere processorcapaciteit klaar voor de toekomst”, belooft Radio Holland. “We tonen niet alleen de nieuwe producten van Radio Zeeland, maar hebben ook een volledig operationele simulator beschikbaar om alle ins en outs van de stuurautomaat te demonstreren in combinatie met een ECDIS-systeem en argoTrackPilot.”

Radio Holland is te vinden op stand 1103.

 

 

 

Radio Zeeland THOR-1000.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.