- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsSven Zaadnoordijk gaat Radio Holland leiden

  Sven Zaadnoordijk gaat Radio Holland leiden

  - Advertentie -

  Delen

  Bij Radio Holland Group begint Sven Zaadnoordijk op 1 januari 2024 als nieuwe CEO. Hij vervangt Kees-Jan Mes, die de specialist in maritieme navigatie en communicatie, de afgelopen jaren door een transformatie heeft geleid.

  Sven Zaadnoordijk werkt sinds 2012 bij Radio Holland. Hij was Chief Commercial Officer (CCO) en regiodirecteur voor zowel Azië als Amerika. Hij was onder meer gestationeerd in Nederland, Hong Kong, Singapore en de Verenigde Staten.

  Kees-Jan Mes: “Tijdens de strategische ontwikkelingsfase in 2020 heeft Sven Zaadnoordijk de wereldwijde processen verbeterd en Radio Holland teruggebracht naar de markt, met een continue focus op een naadloze klantreis, klantloyaliteit, medewerkersbetrokkenheid en groepsfinanciën. Dankzij de gezamenlijke inspanningen en flexibiliteit van het Radio Holland-team is het bedrijf vandaag de dag opnieuw koploper in de maritieme navigatie- en communicatie-industrie.”

  Eerste keuze

  In de bekendmaking stelt de directie van Radio Holland Group, die onderdeel is van Pon, er alle vertrouwen in te hebben “dat Sven Zaadnoordijk Radio Holland zal leiden naar de volgende fase van groei en innovatie. Zijn strategisch inzicht, gekoppeld aan zijn bewezen staat van dienst, positioneert hem als de ideale leider om Radio Holland te leiden om de ‘eerste keuze voor NavCom-oplossingen’ te zijn.”

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -