- Advertentie -
- Advertentie -
HomeRubriekGesabbelHoofdrol voor data

Hoofdrol voor data

- Advertentie -

Delen

Data spelen een belangrijke rol vandaag de dag. Je hoeft alleen maar het nieuws op televisie of in de krant te volgen om berichten te zien en te horen waarbij data een grote rol spelen. Voortdurend worden we op de hoogte gehouden over de data met betrekking tot het aantal inentingen die inmiddels gegeven zijn tegen Covid-19. Daarvoor speelde al een tijdje de affaire rondom de kinderbijdragetoeslag. 

Als het niet gaat om het tellen van het aantal betrokkenen, dan gaat het wel over de bijkomende kosten die ermee gemoeid gaan. Kortom, data geven ons inzicht en tonen ons mogelijkheden en onmogelijkheden om onder meer dingen te ontwikke­len en te verbeteren.

Na maandenlange voorbereiding is nu, na het nieuwe databasesysteem, ook het vernieuwde ‘Mijn-SAB’ online. Als je al een account hebt, dan kun je met de oude gegevens inloggen om toegang te krijgen in je eigen bedrijfs- en scheepsgegevens. Ook kun jij je eigen bunkeringen en afvalafgiften bekijken, maar ook de bijbehorende facturen downloaden. Later dit jaar wordt het ook mogelijk om exports te maken van je eigen afvalafgiften voor statistische milieu­doelen.

Wegens de strenge veiligheidseisen zal bij de eerste keer inloggen in het vernieuwde ‘Mijn-SAB’ gevraagd worden om een nieuw wachtwoord op te geven.

Heb je nog geen account of ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je deze (opnieuw) aanvragen via www.mijn-sab.nl.

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -