Heinen & Hopman Binnenvaart en NR Cooling Services fuseren

0
Johan Vermoen (links) en Sander Stadelman. (foto NR Cooling Services)

Koeltechnisch specialist NR Cooling Services en Heinen & Hopman Binnenvaart (onderdeel van maritiem HVAC expert Heinen & Hopman Engineering) fuseren op 1 april. Sinds september 2019 is NR Cooling Services onderdeel van de Salor Spakenburg groep, de holding waar Heinen & Hopman Engineering ook onder valt. Het samengaan van de beide in Ridderkerk gevestigde bedrijven komt dus niet onverwacht.  

De bedrijven gaan samen verder onder de naam NR Cooling Services en zullen zich op een nieuwe locatie in Ridderkerk vestigen, mét voldoende groeicapaciteit. Dankzij de fusie kan NR Cooling Services klanten een bredere kennis en flexibele dienstverlening bieden. Met meer mankracht in de regio, minder organisatorische werkzaamheden en schaalvoordelen op het gebied van inkoop en werkvoorbereiding blijft er meer tijd over om klanten optimaal te bedienen met persoonlijke aandacht.

Maritieme sector

Johan Vermoen blijft de rol van operationeel manager vervullen bij NR Cooling Services. Sander Stadelman, nu manager bij Heinen & Hopman Binnenvaart, gaat zich fulltime bezighouden met verkoop en relatiemanagement. De focus van het bedrijf blijft het ontzorgen van klanten en uitstekende service aan de maritieme sector, de industrie, betonkoeling en proviandkoeling.

NR Cooling Services biedt ook onderhoudscontracten op maat. Klanten met zo’n contract krijgen jaarlijks een complete onderhoudsbeurt waarbij ook de filters, verdampers en compressoren worden gecontroleerd.

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.