- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsFranssen Groep en Combi Isolatie samen verder

Franssen Groep en Combi Isolatie samen verder

- Advertentie -

Delen

De Franssen Groep en Combi Isolatie zijn gefuseerd, zo maakten de bedrijven onlangs bekend. Combi Isolatie, Isolatiebedrijf Franssen en Isolin (dat al tot de Franssen Groep behoorde) gaan samen verder onder de naam FCG.   

Franssen Groep is gevestigd in Boven-Leeuwen, Combi Isolatie in Tholen. Beide bedrijven zijn onder meer actief in de scheepsbouw, zowel voor beroepsschepen als jachten.

Op de website van Franssen Groep licht directeur Remon Franssen de stap toe: “De grote kennis over isoleren in de scheepsbouw, jachtbouw, industrie en utiliteitsbouw willen we graag behouden en verder uitbouwen. Daarbij zijn onze vakmensen het meest belangrijk voor ons bedrijf. Om ervoor te zorgen dat we ook richting de toekomst onze klanten goed kunnen blijven bedienen hebben we ervoor gekozen om te fuseren met Combi Isolatie uit Tholen. Een bedrijf met dezelfde waarden als het onze.”

Logische keuze

De bedrijven hebben stuk voor stuk een goede naam in hun markten en combineren isolatie met steigerbouw. Remon Franssen spreekt van een logische keuze. “We kunnen nog efficiënter werken, zitten verspreid door het hele land én bieden een nog breder pakket aan totaaloplossingen aan onze klanten, waarbij vakmanschap, kennis en het familiegevoel belangrijk blijven. Een win-win-situatie dus.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -