HEBO en Bonn & Mees gaan samen verder

0
Bonn & Mees en HEBO werkten al regelmatig samen. (foto HEBO Maritiem Service)

De Rotterdamse maritieme bedrijven HEBO Maritiem Service en Bonn & Mees Drijvende Bokken gaan fuseren. De samenwerking moet de basis leggen voor duurzame groei, een uitgebreide dienstverlening en een versterking van de marktpositie.

Met 170 jaar gecombineerde ervaring vormen HEBO en Bonn & Mees samen een veelzijdige maritieme dienstverlener. Ze gaan voor een efficiënte en specialistische focus op heavy lifting, speciaal transport, bergingsdiensten en noodhulp.

HEBO en Bonn & Mees combineren voortaan hun kennis, expertise en specialisme, en zorgen met hun uitgebreide vloot voor betere beschikbaarheid door heel Europa. CEO Marius Punt van HEBO en eigenaar Peter Leenheer van Bonn & Mees zien kansen voor groei, schaalvergroting, verduurzaming en internationale ontwikkeling. Ze streven actief naar overnames en integratie van nieuwe bedrijven, om zo het dienstenaanbod verder uit te breiden.

Drijvende bokken

HEBO is gespecialiseerd in een breed spectrum van maritieme dienstverlening. Met een grote en gevarieerde vloot van schepen, verzorgt het bedrijf in diverse markten projecten rond integrale infrastructuur, calamiteitenbestrijding, bergingen, transport, wind en decommissioning.

Met ruim 135 jaar ervaring exploiteert Bonn & Mees in en vanuit Rotterdam drie zeewaardige drijvende bokken voor onder andere offshore-installatie en -decommissioning, heavy lifting en civiele constructies.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.