- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws21 en 22 juni: SamenLoop voor Hoop bij Sluiseiland in Gouda

21 en 22 juni: SamenLoop voor Hoop bij Sluiseiland in Gouda [INGEZONDEN]

- Advertentie -

Delen

Wellicht komt u met uw schip weleens langs het Sluiseiland in Gouda. Op 21 en 22 juni 2019 is daar een bijzonder evenement: de SamenLoop voor Hoop Groene Hart.

SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een uniek evenement, bedoeld om (ex-)kankerpatiënten een hart onder de riem te steken én om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Het wordt in meer dan derti plaatsen in Nederland georganiseerd. Overal bestaat het evenement uit een aantal vaste onderdelen. Zo is er een wandelestafette die 24 uur duurt en waar teams bestaande uit bijvoorbeeld familieleden, vrienden of collega’s aan meedoen. Verder is er een KinderLoop, die 24 minuten duurt.

Groene Hart

In 2019 vindt de eerste SamenLoop voor Hoop Groene Hart plaats. Het evenement begint op 21 juni om 15.00 uur en eindigt op 22 juni om 15.00 uur. Locatie is het Sluiseiland in Gouda aan het Ankerpad 2.

De deelnemers aan de wandelestafette wandelen op een parcours van 500 meter. Hierlangs zijn er kraampjes met eten en drinken. Ook zijn er podia waarop artiesten uit de regio optreden. ’s Avonds is het parcours verlicht met kaarsen; deze zitten in papieren zakken waarop persoonlijke boodschappen staan aan mensen die kanker hebben (gehad).

Wat merkt de binnenvaart hiervan?

Er kan enige hinder zijn voor doorgaand scheepvaartverkeer. Zo vaart er een pontje tussen het Sluiseiland en een parkeerterrein aan de overkant. Ook is het niet mogelijk om aan te leggen bij het eiland. U kunt in plaats daarvan aanleggen bij de molen Mallemolen aan het Ruige Weteringpad. De sluiswachters houden u op 21 en 22 juni 2019 op de hoogte.

Meer informatie

Meer informatie staat op www.samenloopvoorhoop.nl/groenehart. Ook kunt u contact opnemen met de organisatie via [email protected].

Mea Hiskes-Willemse,
voorzitter SamenLoop voor Hoop Groene Hart

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -