- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsZeewolde: historische schepen liggen deze winter gratis

Zeewolde: historische schepen liggen deze winter gratis

- Advertentie -

Delen

Uit publicaties blijkt dat er meer interesse begint te groeien in het jaar door varen, zo ook bij ons varend erfgoed. Anderzijds is er meer vrije tijd vanaf een bepaalde leeftijd van de eigenaren en dus wil men zolang het water niet hard wordt, gewoon blijven varen.

Om die reden heeft de gemeente Zeewolde de handschoen opgepakt en zij nodigen ‘ons’ Varend Erfgoed uit om tussen 19 november 2022 en 31 maart 2023 geheel gratis te verpozen in de haven van Zeewolde, bekend van de zomerse Havendagen.

En aan u is de keuze: voor enkele of meerdere weken in deze haven, waar voor stroom, sanitaire stop, drinkwater en afvalstorting wordt gezorgd en ook dit is helemaal gratis. Vanuit de gemeente wordt nog nagedacht om de schepen die binnenlopen ‘leen’-lampen ter beschikking te stellen, maar die moeten dan wel dagelijks ’s avonds branden.

De haven van Zeewolde.

Dus vindt u het ook zo jammer dat uw historische vaartuig zo’n hele winter ongebruikt ligt? Nu provianderen en dan op naar Zeewolde…

Gemeente Zeewolde heeft de regie en wordt geadviseerd door een tweetal erfgoed-kenners. Schepen kunnen zich aanmelden via [email protected] of [email protected].

Geert en Betty Hendriksma,
ijsbreker Walvis

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -