- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsWalstroom in Sluiskil wordt nog steeds niet gebruikt

Walstroom in Sluiskil wordt nog steeds niet gebruikt

- Advertentie -

Delen

Wij vragen ons als bewoners van Sluiskil af waarom de walstroom in Sluiskil niet in gebruik is. We zitten nog steeds met de overlast van generatoren van de schepen. Niemand gaat aan de walstroom. Sterker nog, de overlast is vaak in het weekend veel erger dan eerst. Doordat er ook niemand toezicht houdt, liggen er nu meer verouderde boten dan eerst, met de nodige overlast. Als je schippers hierop aanspreekt, lachen ze je uit en doen ze er niks aan.

Na meerdere keren hierover rechtstreeks met de boot van Rijkswaterstaat gebeld te hebben, krijgen we elke keer hetzelfde antwoord: dat zij niet kunnen handhaven doordat de borden er nog niet staan. Werkelijk driekwart jaar later zitten wij nog met overlast, omdat ze borden vergeten zijn te plaatsen… Wat een blamage!

Mijn vraag is: wie is hier verantwoordelijk voor en waarom duurt het zolang voordat ook hier borden geplaatst worden zodat Rijkswaterstaat kan gaan handhaven. Of moeten wij de overlast maar blijven pikken? Ook daar komt een einde aan…. Dus door wie en wanneer wordt dit aangepakt en opgelost?

Naar mijn idee zou ook nu al gehandhaafd kunnen worden, want de schippers weten dat ze aan de landstroom moeten waar dat mogelijk is. Daar zou het niet aanwezig zijn van de borden geen uitzondering in moeten zijn. Dus zouden ze gewoon direct moeten handhaven.
in afwachting van een positief antwoord….

Namens de bewoners aan de Kanaalweg in Sluiskil,
J. Munckhof

Delen

- Advertentie -

Meer

1 reactie

  1. goed stuk over de walstroom na de loze beloftes van de gemeente en t feit dat wij nog steeds de overlast ervaren wordt t tijd dat iemand er melding over maakt zodat diegene die verantwoordelijk zijn ook eens overgaan tot actie zodat de overlast stopt want sinds gisteren ligt er weer een grote boot op aggregaat te draaien ook snachts, ook de bewoners van de kanaal weg hebben recht op hun rust zeker in de weekende helaas is t feitelijk anders we kunnen niet eens fatsoenlijk tv kijken vanwege de zware bromtonen , hopelijk komt daar nu verandering in.

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -