- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGeslaagde haringparty bij BinnenvaartSoos

Geslaagde haringparty bij BinnenvaartSoos

- Advertentie -

Delen

Jeanne Wijnen en de andere vrijwilligers van de BinnenvaartSoos kijken in deze ingezonden brief met plezier en tevredenheid terug op de eerste bijeenkomsten na de coronalockdowns. 

Na voor velen een moeilijke coronatijd, hebben we besloten om toch de Binnenvaartsoos weer op te starten. De start was op dinsdag 3 mei in Partycentrum Spektakel in Zwijndrecht.

In samenwerking met Spektakel, de modelbouwgroep Devel, de sponsors en vrijwilligers werd het een overweldigend succes, 150 bezoekers op een mooie locatie! Een teken dat we door konden starten.

(fpto BinnenvaartSoos)

Het Julia Internaat gaf ook weer groen licht en dus werd daar dinsdag 14 juni de Haringparty georganiseerd. Onze dank naar hen is ook groot. De haring werd gesponsord door Scheepswerf ’t Ambacht en de heerlijke hapjes zijn gemaakt door de vrijwilligers. Dit is een jarenlange traditie, die we hopen nog lang vol te mogen houden. Deze soos werd opgeluisterd door het Dordrechtsch Visscherskoor, dat de gezelligheid er weer goed inbracht. 160 gasten en 15 mannen sterk aan koor… bijna haringen te kort, maar genoeg te drinken en hapjes voor iedereen.

Om kort te gaan: we zijn blij oud-binnenvaartondernemers een top middag te kunnen geven.

Ook wij gaan nu met zomerreces, maaaaaaaaaaaaar… dinsdag 20 september 2022 (Prinsjesdag) gaan we weer van start en vanaf dan één keer in de maand met een thema. Blijf ons volgen op social media.

Wij wensen allen een fijne zomer!

Jean Wijnen
en de Binnenvaartsoos

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -