- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsWie helpt mee Luuk z’n droomzeilreis waarmaken?

Wie helpt mee Luuk z’n droomzeilreis waarmaken?

- Advertentie -

Delen

De 16-jarige Luuk Boks uit Den Haag heeft een droom: hij wil met School at Sea mee op zeilreis over de Atlantische Oceaan. Daar heeft hij sponsors voor nodig. Hij legt uit waarom:

Hey, ik ben Luuk en ik hou van avontuur. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen om te doen en uitdagingen om aan te gaan. Sporten als freerunnen en boulderen zijn echt mijn ding. En ook sleutelen aan mijn scooter vind ik te gek, elke keer weer een nieuw probleem oplossen geeft me een kick.

Nu staat er iets groots voor de deur: School at Sea. Een zeilreis over de Atlantische Oceaan met een groep van 35 andere jongeren. Het is niet alleen maar varen, het is ook een kans om te leren, te groeien en te ontdekken wie ik echt ben.

Ik geloof dat je het meeste leert door dingen gewoon te doen en stap voor stap beter te worden. Het gaat niet alleen om het einddoel, maar ook om de reis ernaartoe. Ik ben supergemotiveerd om alles uit deze reis te halen, om samen met anderen problemen op te lossen en verantwoordelijkheid te nemen.

Maar ik kan dit niet alleen. Om mee te kunnen doen aan School at Sea heb ik jouw hulp nodig. Ik moet 27.000 euro ophalen om mee te kunnen gaan. Als je me wilt helpen, of mijn verhaal wilt delen, zou dat echt geweldig zijn. Samen kunnen we mijn droom waarmaken en de wereld ontdekken.

Voor verdere vragen en informatie kun je kijken op mijn Instagram en op luukatsea.com.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -