- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNieuwe website over zeilende vracht- en cruisevaart

Nieuwe website over zeilende vracht- en cruisevaart

- Advertentie -

Delen

Wouter van Dusseldorp, uitgever van de Scheepspost en de Zeepost, start met een nieuwe website (plus nieuwsbrief): de Zeilpost. Die is specifiek bedoeld voor nieuws over het gebruik van zeilen in de vrachtvaart en cruisevaart op zee.

“Er komt steeds meer aandacht voor het gebruik van windenergie in de zeevaart”, licht Van Dusseldorp toe. “De noodzaak om de uitstoot van CO2 te verminderen zorgt ervoor dat vaker gezocht wordt naar windenergie, als hoofdaandrijving of als door wind ondersteunde hulpaandrijving (WASP). De nieuwe nieuwsbrief Zeilpost gaat hier in de toekomst alle aandacht aan besteden.”

Zoveel nieuws

Er is wereldwijd veel informatie en er zijn veel mensen geïnteresseerd in de ontwikkelingen op dit gebied, heeft Dusseldorp gemerkt. Tot nu toe werden veel artikelen hierover in de nieuwsbrief voor de professionele chartervaart geplaatst, de Zeepost.

“Er is de laatste tijd echter zoveel nieuws dat de tijd nu rijp is voor een eigen nieuwsbrief met een aparte site. Met de Zeilpost kun je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de zeilende vrachtvaart of door wind ondersteunde hulpaandrijving. Er zal hierin de komende jaren veel gaan veranderen”, voorspelt de initiatiefnemer.

Gratis

De opzet van de Zeilpost is identiek aan die van de Zeepost en de Scheepspost. Dagelijks komen er nieuwsartikelen op de website en eens in de week (woensdag) wordt een e-mail-nieuwsbrief verstuurd aan diegenen die zich daarvoor hebben opgegeven. De site en de nieuwsbrief zijn gratis, maar Dusseldorp biedt de optie om een vrijwillige bijdrage van 15 euro per jaar te geven.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -