- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVanaf 23 november stremming op Kanaal Almelo-De Haandrik  

Vanaf 23 november stremming op Kanaal Almelo-De Haandrik  

- Advertentie -

Delen

De provincie Overijssel voert vanaf maandag 5 oktober werkzaamheden uit aan de Haandriksluis in het Kanaal Almelo-De Haandrik en de Haandrikophaalbrug in de Coevorderweg in de gemeente Hardenberg. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 19 februari 2021.

Het Kanaal Almelo-De Haandrik is daardoor gestremd voor de scheepvaart van maandag 23 november tot en met vrijdag 29 januari 2021. In die deze periode worden de bedienings- en besturingsinstallaties van de Haandriksluis en de Haandrikophaalbrug namelijk vervangen en kunnen de sluis ende brug niet worden bediend.

De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van de bruginstallatie, het vervangen van kabels/leidingen en onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer SPIE.

Alternatieve route

Vanaf maandag 14 december is het voor vaartuigen tot klasse CEMT I (spitsen) mogelijk om van en naar Coevorden om te varen via het Stieltjeskanaal/Verlengde Hoogeveensche Vaart/Hoogeveensche Vaart. In de periode van maandag 23 november 2020 tot en met zondag 13 december 2020 is dat niet mogelijk doordat dan ook op die route werkzaamheden zijn.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -