Nagtegaal mag verder als vice-coördinator Transportcommissie EP

0
Caroline Nagtegaal.

Caroline Nagtegaal-Van Doorn is door de liberale fractie Renew Europe herkozen als vice-coördinator van de Transportcommissie in het Europees Parlement. Haar Spaanse collega José Ramón Bauzá kreeg eveneens een ruim mandaat om als coördinator door te gaan.

Nagtegaal draagt de Europese transportsector een warm hart toe en heeft zich de afgelopen jaren in Brussel vooral ingezet op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Zo was zij de architect van het Binnenvaartrapport, dat met een ruime meerderheid door het Europees Parlement werd aangenomen. Onlangs is ze verkozen tot medeonderhandelaar voor het dossier dat gaat over de regelgeving voor infrastructuur van alternatieve brandstoffen (AFIR).

Enorme eer

“Ik heb een voorliefde voor alles dat rijdt, vaart en vliegt”, zegt de Rotterdamse politica. “Het is daarom een enorme eer om me ook de komende 2,5 jaar als vice-coördinator voor de Europese Transportsector in te zetten. Samen op weg naar realistische en bereikbare route voor duurzamer transport. Volle vaart vooruit!”

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.