Jaarcongres Schuttevaer gaat niet door

0

Het jaarcongres van de Ledengroep Koninklijke Schuttevaer die voor vrijdag 5 november gepland stond, gaat niet door. Dat is dinsdag 2 november besloten. De voorafgaande algemene ledenvergadering vindt wél plaats, maar alleen online.

De grootste ledengroep van Koninklijke BLN-Schuttevaer zou in de Heerenveense schaatshal Thialf plaatsvinden. Maar drie dagen van te voren wijzigden de plannen. “Wij hebben besloten, vanwege het geringe aantal fysieke deelnemers, daarbij nog geconfronteerd met een aantal afzeggers en in het licht van de persconferentie van vanavond, de bijeenkomst niet door te laten gaan in Heerenveen”, meldt Erik Schultz, de voorzitter van Ledengroep Koninklijke Schuttevaer, in een e-mail.

Aangepast

Statutair is de vereniging verplicht om een algemene vergadering te organiseren. “Hier gaan wij dan ook alsnog volledig digitaal invulling aan geven op de gereserveerde datum voor onze leden, maar de geplande themamiddag komt in z’n geheel te vervallen.”

De bedoeling is dat het evenement in Thialf volgend jaar alsnog plaatsvindt. “Wij gaan een passende datum zoeken voor de Algemene Vergadering en het Jaarcongres 2022 van de ledengroep Koninklijke Schuttevaer en het met de organiserende afdeling Noord-Nederland ‘overdoen’. Maar voor nu richten wij ons op de digitale meeting aankomende vrijdag 5 november 2021.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.