- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsThecla Bodewes is Zwolse Havenondernemer van het Jaar

Thecla Bodewes is Zwolse Havenondernemer van het Jaar

- Advertentie -

Delen

Thecla Bodewes is door Port of Zwolle uitgeroepen tot Havenondernemer van het Jaar 2019. De succesvolle directeur-eigenaar van TB Shipyards ontving de prijs op vrijdag 7 februari tijdens het jaarlijkse Havendiner Regio Zwolle. In 2011 was Bodewes Nederlands Zakenvrouw van het Jaar.

TB Shipyards telt vier werven: in Kampen, Meppel, Harlingen en Stroobos. Thecla Bodewes kreeg de prijs uit handen van Tineke Netelenbos, voormalig minister van Verkeer en Waterstaat en Jan Hendrik Dronkers, directeur-generaal op het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Innovator

“Thecla Bodewes is een onderneemster in hart en nieren”, staat in het juryrapport. “Zij is een vrouw met een no-nonsense mentaliteit die gevoel heeft voor het leiden van een bedrijf vanuit familiewaarden en die oog en hart heeft voor haar personeel. Zij denkt niet in problemen, maar in kansen en is een innovator. Zo richt zij zich met haar bedrijf Maritima Green Technology op projecten, zoals het maken van autonoom varende drones voor de offshore-industrie en rondvaartboten varend op waterstof.’

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -