- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsJubilerend Kolmer Elektromotoren betrekt nieuw pand

Jubilerend Kolmer Elektromotoren betrekt nieuw pand

- Advertentie -

Delen

Kolmer Elektromotoren heeft onlangs een gloednieuw, duurzaam pand betrokken in Harderwijk. Daarmee zegt het 40-jarige bedrijf Putten vaarwel.

“We realiseerden dit pand omdat we groeien, maar ook om onze processen te optimaliseren”, vertelt algemeen directeur Martijn Stoffelsen. “Dit heeft niet alleen voordeel voor onze klanten maar werkt ook prettiger voor onze eigen medewerkers. Daarnaast geeft het ruimte om onze belofte ‘motoren met meerwaarde’ verder te ontwikkelen.” 

20.000 elektromotoren

Stoffelsen vervolgt: “We wilden naar een energiezuinig pand zodat we als partner voor andere bedrijven kunnen voldoen aan de milieu-eisen. Zo dragen we bij aan verlaging van de carbon footprint voor de keten. Vaak zeggen we tegen elkaar we moeten de klantvraag proberen te overtreffen. Met dit nieuwe pand zijn we daarmee weer een stukje dichterbij gekomen. Ons magazijnopslag is namelijk 25 procent groter geworden en biedt daarmee plaats aan zo’n 20.000 elektromotoren, variërend van IEC 56 tot en met 355. In combinatie met onze producenten in Europa, waarvanuit ook snel geleverd kan worden, is dit een optimale voorraad.”

“Ook is de nieuwe, moderne werkplaats efficiënter ingericht. Bovendien versnelt ons vlaggenschip, de professionele milieuvriendelijke spuitcabine het spuit- en droogproces. Onze snelle offerte- en 24/7 vervangingsservice blijven onveranderd. Dit alles bij elkaar maakt dat we elektromotoren snel en op maat kunnen leveren.”

(foto Kolmer Elektromotoren)

Met open armen ontvangen

Het nieuwe pand is ingericht op efficiency en samenwerking. De routing van de producten is verbeterd en de kwaliteitscontroles in- en uitgaand zijn veel logischer geplaatst. Hierdoor gaat de foutkans naar beneden en dat komt de kwaliteit van het product ten goede.

De medewerkers van Kolmer speelden een belangrijke rol bij de realisatie van het pand. Zo konden zij met hulp van grote tekeningen in de kantine meedenken in het ontwerpproces.

“De verhuizing van Putten naar Harderwijk was niet beoogd, maar we zijn wel met open armen ontvangen en voelen ons welkom in Harderwijk. We zijn van origine wel een Puttens bedrijf en vonden het gaaf om in Putten te werken; daarom hebben we het nieuwe pand laten bouwen door Puttense ondernemers. Zij typeren het DNA van ons bedrijf. Heldere communicatie en bovenal teamwork”, besluit Stoffelsen.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -