Algemene Schippersbond is helemaal thuis op Kaai 140

0
(foto Binnenvaartkrant)

Met een gezellige receptie heeft Algemene Schippersbond VZW vrijdag 27 januari haar nieuwe kantoor ingewijd. De belangenorganisatie voor Vlaamse en Waalse binnenvaartondernemers is van de Ankerrui in het Antwerpse centrum verhuisd naar de Vosseschijnstraat.

Daar, op Kaai 140, zitten voorzitter Sabrina Kegels en haar voorganger en (moeder) Françoise Heylen en de tien medewerkers midden tussen de doelgroep. De nieuwe locatie is goed bereikbaar en er is volop parkeerruimte.

Sabrina Kegels (rechts) en Françoise Heylen. (foto Binnenvaartkrant)

Groei

De belangenbehartiging, sociale en fiscale dienstverlening neemt nog steeds toe. Van de boekhouding tot scheepspapieren en ondersteuning bij overleg met instanties over ziekteverzekering, kinderbijslag, sociale lasten en subsidies. Daarmee is ook het aantal medewerkers gegroeid en was een ruimer onderkomen inmiddels meer dan gewenst.

De groei van het aantal klanten maakte het nodig om de feestelijke ingebruikname in twee keer te doen. Op 27 januari ontving de Algemene Schippersbond vooral relaties met vennootschappen en van banken, op 3 februari is het de beurt aan schippers met eenmanszaken.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.