- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsHavenvereniging Rotterdam viert 80e verjaardag met groot feest

Havenvereniging Rotterdam viert 80e verjaardag met groot feest

- Advertentie -

Delen

Kennis halen en kennissen opdoen is al jaren de basis voor Havenvereniging Rotterdam. De levendige vereniging organiseert elk jaar veel activiteiten en bijeenkomsten, zoals bedrijfsbezoeken en netwerkborrels. De klapper van 2019 wordt de party ter gelegenheid van de 80e verjaardag: die vindt donderdag 20 juni plaats aan boord van het ss Rotterdam.

Het 16e lustrum wordt uitbundig gevierd. Met “lekker eten en drinken, entertainment met de ‘Party Crashers’ en uiteraard havenambassadeur Lee Towers”. Voor de serieuze noot zorgen de presentaties van Paul Koster, samensteller van de documentaire ‘Hoe kreeg Rotterdam de grootste haven ter wereld’, en dr. Peter de Langen, hoogleraar goederenvervoer.

Er worden vertegenwoordigers van de ruim 165 bedrijfsleden, leden van Jong Havenvereniging en werkende en gepensioneerde leden en bijzondere gasten verwacht. Tijdens de avond wordt een goed doel bekend gemaakt dat op “een bescheiden geldbedrag” van de leden van de Havenvereniging kan rekenen.

Ontmoetingsplek voor havenprofessionals

De Staatscourant uit 1939 schreef over de in dat jaar opgerichte Havenvereniging Rotterdam: “De vereniging stelt zich ten doel de problemen van de haven van Rotterdam te bestuderen en de kennis van de haven van Rotterdam te bevorderen.”

Begonnen met een select gezelschap is de vereniging al jaren dé ontmoetingsplek voor betrokken havenprofessionals. “Het is goed om vast te stellen dat de vereniging anno 2019 kerngezond is en met zo’n 1.700 actieve leden die het originele gedachtegoed blijven onderschrijven”, aldus voorzitter Ronald Schinagl, in het dagelijks leven directeur Nederland bij Van Oord. “Nagenoeg alle activiteiten die worden georganiseerd zijn volgeboekt, met deelname van diverse leden van het havennetwerk variërend van jong tot oud.”

Leden kunnen zich inschrijven voor dit bijzondere lustrumfeest.
Lid worden kan voor 25 euro per jaar.

foto: Nico Dam

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -