- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDick Gilhuis volgt Ben Maelissa op bij Danser

Dick Gilhuis volgt Ben Maelissa op bij Danser

- Advertentie -

Delen

Op 1 juli treedt Dick Gilhuis toe tot het management van Danser Group. De bedoeling is dat hij na een inwerkperiode CEO Ben Maelissa opvolgt.

Dick Gilhuis is nu nog general manager bij Thermo King. Hij heeft ruime ervaring in de sector. Zo werkte hij onder meer bij Zeeland Seaports en BCTN, het netwerk van inland terminals.

“Ik verheug me er enorm op om het team van Danser Group te versterken en mee te bouwen aan een verdere groei van het bedrijf”, zegt Gilhuis op de Danser-website. “Daarnaast zie ik grote mogelijkheden om de sinds enkele jaren ingezette vergroening van de vloot verder vorm te geven, dit alles in het kader van de doelen welke door de overheden gesteld worden en niet in de laatste plaats de wens van onze klanten en partners.”

Gegroeid

Ben Maelissa werkt sinds 1988 bij Danser Group. Sinds 2000 is hij CEO. Sindsdien is Danser flink gegroeid. De groep vervoert jaarlijks ongeveer 1,6 miljoen TEU.

“Na het vertrek van managing director Maarten van der Valk eind vorig jaar is het een goed moment om in de komende tijd plaats te maken voor een nieuwe CEO die Danser Group verder aan de hand zal nemen”, vindt Maelissa. “Na de overdracht is het de bedoeling dat ik, in een andere rol, verbonden blijf aan deze prachtige onderneming.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -