- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMet overname door Euro-Rijn keren vertrouwde gezichten terug bij Danser

Met overname door Euro-Rijn keren vertrouwde gezichten terug bij Danser

- Advertentie -

Delen

De overname door Euro-Rijn Group leidt ertoe dat vertrouwde gezichten terugkeren bij Danser Group. De voormalige aandeelhouders nemen plaats in het managementteam van de onderneming en worden ook medeaandeelhouder.

Euro-Rijn Group kreeg begin maart goedkeuring van de ACM om Danser over te nemen van BOC Inland Transportation. Dat was in 2022 eigenaar geworden. Euro-Rijn Group heeft de concurrent nu toegevoegd aan zijn logistieke holdingmaatschappij.

De strategische overname past in de strategie van Euro-Rijn om zijn positie in de binnenvaart te versterken. CEO Albert van Ommen is enthousiast: “We kennen Danser al lange tijd als een solide bedrijf dat ook onze waarden van kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid deelt. Bovendien zal een samenwerking met Danser extra mogelijkheden bieden voor Euro-Rijn-klanten voor multimodaal transport op Europese binnenwateren.”

Terug

Ben Maelissa is terug in de rol van CEO van Danser Group. Hij zegt: “Wij zijn blij terug te keren in de schoot van een familieonderneming waar we gezamenlijk kunnen werken aan nieuwe innovatieve totaalconcepten die onze marktpositie verder zullen versterken. Niet alleen op het water, maar ook via het spoor en over de weg. Daarnaast zijn we zeer gemotiveerd om samen met onze klanten en partners verder te bouwen aan ons Europese achterlandnetwerk.”

De twee bedrijven sluiten goed op elkaar aan. Euro-Rijn Group werd opgericht in 1979 en is een prominente speler in de logistieke en transportsector. Het bedrijf uit Moerdijk is actief in transport & logistiek, logistiek vastgoed en participaties.

Danser Group bestaat sinds 1982 en geldt als een toonaangevende aanbieder van containervervoer in Noordwest-Europa. Met het hoofdkantoor in Sliedrecht en vestigingen in België, Frankrijk en Zwitserland is het bedrijf een belangrijke speler in de binnenvaart, bekend om zijn uitgebreide vloot van schepen en inzet voor duurzaamheid en innovatie.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -