- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsCoVadem: tijdelijk gratis aanmelden

CoVadem: tijdelijk gratis aanmelden

- Advertentie -

Delen

Om sneller meer schepen aan te sluiten en zo de gewenste hoeveelheid data op korte termijn te vergroten, stelt CoVadem scheepseigenaren tijdelijk in de gelegenheid om zich gratis aan te melden.

CoVadem maakt varen met voorkennis mogelijk. Voorkennis over de vaardiepte op het geheel af te leggen traject van een reis. Dat zorgt voor meer lading, minder brandstof en een beter rendement. Die actuele waterdiepten worden in kaart gebracht door een ‘varend meetnet’ van schepen te combineren met slimme big data-technieken.

Het CoVadem-platform geeft een schipper of vlootmanager inzicht in de actuele en voorspelde beschikbare diepte op zijn vaarroutes en maakt daarnaast de prestaties van het schip inzichtelijk. Bovendien werkt het bedrijf aan een dieptekaart die te gebruiken is met alle gangbare navigatiesoftware voor de binnenvaart (Tresco, Periskal, Innovative Navigation, Stentec).

Dieptemeters

Het concept werkt op basis van het verzamelen van diepganggegevens van de dieptemeters aan boord van deelnemende schepen. “Voor goede informatie hebben we veel metingen nodig” schrijft algemeen directeur Meeuwis van Wirdum. “Om dit snel te realiseren gaan wij versneld opschalen.”

Wie zich nu aanmeldt, hoeft niet te betalen voor het aansluiten van zijn schip en krijgt tijdelijk gratis toegang tot de CoVadem-diensten. “Opschaling is cruciaal voor een optimaal werkend CoVadem, en dat willen we zo snel mogelijk realiseren. Zo kunnen u en uw collega schepen zo snel als mogelijk de voordelen ervaren van varen met voorkennis!”

Wie meteen een abonnement neemt, heeft recht op een levenslange korting van 10 procent op alle abonnementen.

Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -