- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsCoVadem: ook waterdieptekaarten voor Lek en IJssel

CoVadem: ook waterdieptekaarten voor Lek en IJssel

- Advertentie -

Delen

Op verzoek van gebruikers heeft CoVadem het vaargebied van zijn waterdieptekaarten uitgebreid. Onlangs is een aantal rivieren toegevoegd aan de Smart Navigation-module: het Pannerdens Kanaal, de Beneden-Rijn, de Lek en de IJssel. 

CoVadem Smart Navigation maakte al de actuele waterdiepten waar een schip vaart zichtbaar in de Inland ECDIS-viewer, van Werkendam tot Iffezheim. Zo zijn schippers altijd op de hoogte van de werkelijke diepte rondom hun schip.

Actueel en veilig

Gebruikers van de Inland ECDIS-viewers van Periskal, Tresco Engineering, Stentec en Argonav krijgen met een CoVadem-abonnement real time-informatie over waterdiepten en hoogtemetingen in hun stuurhuis: geïntegreerd in de elektronische vaarkaart. Ze hebben zo alle informatie op één plek, direct op de kaart. Actuele onlinegegevens bieden de mogelijkheid de snelheid en koers direct aan te passen en te zien waar veilig gevaren kan worden.

Metingen

CoVadem brengt essentiële informatie in kaart door het ‘varend meetnet’ van metende schepen. De gegevens van de sensoren van inmiddels meer dan 250 metende schepen worden centraal verwerkt, geanalyseerd en verrijkt. Het grote aantal metingen zorgt voor een betrouwbaar beeld van de rivierbodem.

De uitbreiding met het Pannerdens Kanaal, de Beneden-Rijn, de Lek en de IJssel kost Covadem-klanten niets extra’s. De abonnementsprijs van 100 euro per maand blijft gelijk.

Wijk bij Duurstede: grote afbeelding met CoVadem Smart Dashboard, kleine zonder.

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -