Argonav neemt waterdieptekaarten van CoVadem op in RADARpilot720°

0
Technisch directeur Desiré Savelkoul van CoVadem Services (links) en Martin Sandler, bedrijfsleider bij Argonav, ondertekenden de overeenkomst in Stuttgart. (foto CoVadem Services)

De waterdieptekaarten van CoVadem zijn voortaan ook beschikbaar voor gebruikers van RADARpilot720°. CoVadem Services en Argonav, de leverancier van RADARpilot720°, hebben daarvoor onlangs een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

De kaarten kunnen nu dagelijks automatisch worden gedownload door RADARpilot720°. Dit betekent dat actuele diepte-informatie aan boord beschikbaar is.

Ondieptes

Naast de radar, AIS en de gebruikelijk kaartgegevens, vormen de dieptegegevens van CoVadem een waardevolle aanvulling op de gewone weergave in RADAR en bieden ze belangrijke aanvullende informatie. De schipper herkent ondiepe gebieden en kan beter navigeren in dieper water.

Voorbeeld van een waterdieptekaart in RADARpilot720°.

Vooral in perioden met laag water helpen dieptegegevens om het beschikbare gebied zo goed mogelijk te benutten. Tegelijkertijd maakt het display, samen met radar en AIS, een uitgebreide registratie van de actuele navigatiesituatie mogelijk.

RIS

In de kaartenset zijn de vaarwegenkaarten, die beschikbaar zijn gesteld op de verschillende Europese RIS-servers, al geïnstalleerd. De aanvullende gedetailleerde CoVadem-waterdieptekaarten zijn daaraan toegevoegd.

 

 

 

 

 

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.