- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsYanmar Europa ook verantwoordelijk voor Noorwegen

Yanmar Europa ook verantwoordelijk voor Noorwegen

- Advertentie -

Delen

Yanmar heeft op 1 april de verkoop en after sales van snellopende motoren voor de beroepsvaart in Noorwegen ondergebracht bij het Europese kantoor in Nederland. 

Vanaf nu is de afdeling Commercial Marine van Yanmar Europa (YEU) in Almere verantwoordelijk voor alle vragen over verkoop, aftersales en reserveonderdelen voor dealers in Europa, Rusland en Afrika.

Aanleiding daarvoor is dat de markt voor scheepsmotoren snel verandert, mede door steeds strengere emissievoorschriften. Yanmar kiest voor de verdere marktbewerking voor high speed-motoren één centrale strategie.

Noorse dealers

“Deze strategische verandering is de volgende stap in de ontwikkeling van de Commercial High Speed ​​(CHS)-markt voor Yanmar”, verklaart Eric Tigelaar, manager van de Commercial Marine businessunit bij Yanmar Europe. “Deze wijziging zal bijdragen aan het verder versterken van het directe contact met onze Noorse dealers, reders en het uitbreiden van hun activiteiten samen met YEU.”

Sinds 1 april is Johnny Huisman van YEU verantwoordelijk als sales engineer voor geheel Europa. Met vele jaren ervaring in de verkoop in de maritieme industrie en praktische knowhow aan boord van superjachten, zal hij zich richten op het verder ontwikkelen van de CHS-markt.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -