TOS Port & Logistics trekt Roel Latuheru aan

0
Roel Latuheru. (foto TOS)

Op 1 november start Roel Latuheru als managing director en partner bij TOS Port & Logistics. De ervaren bestuurder en ondernemer in de haven en logistiek gaat leiding geven aan het team dat BBL-studenten en professionals bemiddelt en begeleidt.

Commercieel directeur Ivan Wagenaar licht de komst van Latuheru toe: “TOS heeft als echt Rotterdams bedrijf grote ambities om de huidige havenlogistieke activiteiten in Rotterdam verder te boosten en het werkgebied te vergroten. Roel brengt veel knowhow mee en heeft een groot netwerk om onze ambities binnen de havenlogistieke sector verder vorm te geven.”

Haven en logistiek

Latuheru heeft ruim twintig jaar ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche, en dan voornamelijk in de wereld van haven en logistiek. “Vanuit zijn laatste rol als general manager bij een bemiddelaar van havenlogistieke professionals en als bestuurslid van Promotion Council North Sea Port weet hij wat er speelt en waaraan behoefte is in de markt. Wij kijken enorm uit naar de komst van Roel en wensen hem en het TOS Port & Logistics-team veel succes met het verder op de kaart zetten van onze havenlogistieke dienstverlening”, aldus Wagenaar.

BBL-studenten

TOS is een Rotterdams familiebedrijf. In 1992 gestart als een personeelsbureau voor de zeevaart, havensleepvaart en kompasstelling. In bijna 30 jaar is TOS uitgegroeid tot een internationaal opererende maritieme dienstverlener.

Het werkveld van TOS is uitgebreid naar offshore, offshore wind en ship deliveries en wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van kantoren. Sinds vier jaar bemiddelt en begeleidt TOS ook BBL-studenten en logistieke professionals in de Rotterdamse haven.

 

Roel Latuheru. (foto TOS)

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.