- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsPas weer in 2022 Havendagen Woerden

  Pas weer in 2022 Havendagen Woerden

  - Advertentie -

  Delen

  De Havendagen Woerden gaan ook in 2021 niet door. Het bestuur van de gelijknamige stichting heeft besloten op safe te spelen en “het mooiste nautische evenement van het Groene Hart en omstreken” nu al te annuleren.

  “Er zijn op dit moment te veel onzekerheden en geen vaccin. Daarbij is Havendagen Woerden zo uit z’n jasje gegroeid (waar we uiteraard enorm trots op zijn) maar waardoor we tegelijkertijd door het hoge aantal deelnemers, bezoekers en standhouders niet aan de juiste voorzorgsmaatregelen kunnen voldoen.” Ook de anderhalve meter afstand is daardoor niet te waarborgen.

  650 jaar stadsrechten

  “We vinden het enorm jammer, maar we hebben ook goed nieuws: we komen terug in 2022!” In dat jaar viert Woerden dat het 650 jaar stadsrechten heeft. “Wij zullen namens stichting Havendagen Woerden groots bijdragen aan dit feestelijke feit. Het duurt dus een jaar langer maar wij hopen u in 2022 te mogen ontmoeten en te proosten op een goede gezondheid, een coronavrije samenleving en op een geweldig feest weekend in de Woerdense haven en binnenstad.”

   

   

   

  https://www.havendagenwoerden.nl/

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -