- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOndernemers geven gul op derde Haven Charity Gala Rotterdam

Ondernemers geven gul op derde Haven Charity Gala Rotterdam

- Advertentie -

Delen

Het Haven Charity Gala Rotterdam, dat donderdag 1 september in Rotterdam Ahoy plaatsvond, heeft 1.266.000 euro opgeleverd. De opbrengst komt ten goede van Support Casper! en het Leontienhuis. De verzamelde ondernemers uit de sector haven en logistiek gaven gul voor deze goede doelen en beleefden een uitstekend verzorgde en onvergetelijke avond.

Met een recordaantal verkochte tafels en meer dan 500 gasten was de derde editie van het Haven Charity Gala Rotterdam groter dan ooit. De aanwezigen, afkomstig uit alle havensectoren, vermaakten zich uitstekend en werden de hele avond in de watten gelegd in de nieuwe Rotterdamzaal van Ahoy Rotterdam. Er waren dit keer ook opvallend veel buitenlandse genodigden, onder meer uit België, Bahama’s, Dubai en Australië.

Veiling

Naast hun financiële steun door de aanschaf van tafels om hun beste relaties te ontvangen lieten de aanwezige havenprominenten zich ook niet onbetuigd bij de spectaculaire veiling. Een groot aantal van de vele unieke kavels was belangeloos beschikbaar gesteld door bedrijven en organisaties. Enkele zeer gewilde topstukken waren een Harley Davidson, een VIP-bezoek aan de Formule 1 in Abu Dhabi en op de koffie bij minister-president Mark Rutte.

De netto-opbrengst van het gala is deze keer bestemd voor twee goede doelen. Support Casper! benut het geld voor onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker door prof. dr. Casper van Eijck en zijn team. Het Leontienhuis van Leontien Zijlaard-van Moorsel helpt patiënten met een eetstoornis op weg naar hun herstel.

Presentator Sander de Kramer in gesprek met oud-burgemeester Ivo Opstelten, de voorzitter van het Haven Charity Gala Rotterdam. (foto Michelle Muus)

Persoonlijke verhalen en spetterende optredens

De presentatie van deze memorabele avond was in vakkundige handen van Sander de Kramer en Fatima Moreira de Melo. Zij interviewden op het podium onder meer patiënten én Casper van Eijck en Leontien Zijlaard-van Moorsel zelf. De vaak zeer persoonlijke verhalen werden afgewisseld met spetterende optredens van Anita Meijer, ambassadeur van het Haven Charity Gala Rotterdam, Lee Towers, O’G3NE, Xander de Buisonjé en John Paul Chacon.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -