Navingo start podcast over werken in maritieme sector

0
Anna Koper en Coco Kossmann tijdens Navingo Career Podcast
De podcasts wordne in het kantoor van Navingo opgenomen. Links Anna Koper, rechts Coco Kossmann. (foto Navingo)

Carrièreplatform Navingo is de Navingo Career Podcast gestart. Die gaat over hoe het is om te werken, te leven en alles wat daarbij hoort in de maritieme, offshore en (duurzame) energiesector. Coco Kossmann (Navingo), en haar twee podcast buddy’s Anna Koper (TU Delft Solar Boat Team) en Floor Walterbos (student Elektrotechniek TU Delft) bespreken uiteenlopende onderwerpen en interviewen mensen uit de sector.

In iedere aflevering bepreken de dames een bijzondere vacature van NavingoCareer.com. De eerste drie afleveringen zijn te beluisteren op diverse kanalen: Apple PodcastsSpotify en Podbean. Elke twee weken komt er een nieuwe aflevering online.

Hoe is het om in de maritieme sector te werken?

“Supertof dat je naar deze podcast luistert, vanaf je bank of in je auto of misschien loop je door de supermarkt, ben je aan het werk op een offshore platform midden op de Noordzee of sta je ondersteboven ergens in device te installeren. We nemen jou mee in de wereld van de maritieme offshore en duurzame energiesector. We praten met iedereen uit de sector en beantwoorden vragen zoals: Hoe is het om in deze sector te werken? Wil je onderdeel zijn van de energietransitie maar je weet niet of je wel over kunt stappen, hoe moet dat? Wat is er nou precies belangrijk in een baan? En wat levert het op?”, aldus Coco.

‘Dikke boten’

De podcasts worden opgenomen in het kantoor van Navingo in Schiedam, Offshore Valley, midden tussen de offshore en maritieme bedrijven.

In de eerste drie afleveringen komen veel verschillende onderwerpen aan bod. Het gaat van het TU Delft Solar Boat Team tot aan industrieel ontwerpen, van elektrotechniek tot wonen op zee en van ‘dikke boten’ tot registerloods zijn bij het Nederlands loodswezen. En, er worden vacatures besproken van onder andere Offshore Operator E&I en van Projectmanager Maritime Operations bij MARIN.

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.