- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsOffshore Energy en Navingo Career Event weer samen in RAI  

  Offshore Energy en Navingo Career Event weer samen in RAI  

  - Advertentie -

  Delen

  Op 26 en 27 oktober vindt de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) plaats. Het evenement in RAI Amsterdam combineert een rijk inhoudelijk programma op de beursvloer gecombineerd met een online evenementenomgeving. Net als vorig jaar is tegelijkertijd, als onderdeel van OEEC, het Navingo Career Event op de beursvloer van Amsterdam RAI waar bedrijven zich presenteren aan potentiële medewerkers.

  Het inhoudelijke programma van OEEC 2021 heeft de titel Offshore Energy in a Changing World. Ontwikkelingen als de energietransitie en de behoefte aan duurzaamheid hervormen de sector. Deze veranderingen hebben ook gevolgen voor het personeelsbestand. Om de verschillende facetten van deze transformatie te belichten presenteert Offshore Energy Exhibition & Conference 2021 een programma waarin de energietransitie en cross-market samenwerking leidend zijn.

  Visies, meningen, kennis en vacatures

  In de Talk Shows bespreken experts strategische visies en business intelligence. Onderwerpen gaan onder meer over hoe de energietransitie en de behoefte aan duurzaamheid de offshore-sector opnieuw vormgeven. Opinieleiders en gamechangers geven hun mening in de Energy Talks.

  Er is een live studio met bijdragen vanaf de beursvloer, van eventpartners en online deelnemers. Van perspectieven van jonge generaties tot interviews met vertegenwoordigers van toonaangevende bedrijven, pitches van aanwezigen en presentaties van de laatste innovaties. Ook zijn er showcases van exposanten te zien.

  Matchmaking gebeurt onder meer in een-op-een-sessies en een ronde tafel-setting. Met deze functie is het mogelijk om elkaar te leren kennen en kennis te delen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met Offshore Energy.

  Kijk hier voor meer informatie over het programma.

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -