- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAangepaste opzet Navingo Career Event

Aangepaste opzet Navingo Career Event

- Advertentie -

Delen

Vanwege de huidige ontwikkelingen op coronagebied past Navingo de opzet van Offshore Energy Exhibition & Conference en het Navingo Career Event aan. Die is volgens de organisator corona-proof. Gekozen is voor een combinatie van een uitgebreide virtuele omgeving én activiteiten in RAI Amsterdam. Netwerken, kennisuitwisseling en zichtbaarheid blijven zodoende centraal staan op 27 en 28 oktober.

“We hebben gekozen voor een aangepaste opzet: deels digitaal, deels op locatie”, zegt managing director Coert van Zijll Langhout. “Lange tijd was het mogelijk om met behulp van een breed scala aan maatregelen en overleg de originele formats te behouden. De realiteit dwingt ons nu om definitief het roer om te gooien qua organisatie.”

Live uitzenden

Round tables, showcases en één-op-één gesprekken blijven mogelijk, vertelt Van Zijll Langhout. “We beschikken over de juiste tools om onze exposanten en hun aanbod effectief onder de aandacht te brengen bij hun doelgroepen. Ons team spant zich momenteel dag en nacht in om de doelen van onze klanten en bezoekers te bereiken: verbinding, leads, kennis en vervulde vacatures.”

Offshore Energy Exhibition and Conferencehttps://www.offshore-energy.biz/ wordt opgenomen en live uitgezonden vanuit RAI Amsterdam. Het event kan ook deels op locatie worden bijgewoond. Netwerken en zichtbaarheid komen aan bod via matchmaking, digital round-tables en showcases, waarbij voldoende ruimte is voor interactie.

Thematische online events

Het Navingo Career Event krijgt een serie thematische online events. Per event worden doelgericht studenten, (young) professionals en werkzoekenden uitgenodigd om deel te nemen. Die werkwijze leidt volgens Navingo tot “kwalitatief hoogwaardige interactie met de juiste niche-doelgroepen”.

Van Zijll Langhout: “We zijn ervan overtuigd dat we onze rol als verbinder opnieuw zullen waarmaken en zullen iedereen in de komende weken op de hoogte houden van het programma, de deelnemende bedrijven en key industry leaders die u kunt ontmoeten.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -