- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsNog drie repatriëringsschepen naar Rotterdam

  Nog drie repatriëringsschepen naar Rotterdam

  - Advertentie -

  Delen

  Deze week arriveren drie cruiseschepen aan de Holland Amerikade bij Cruise Port Rotterdam. Ze komen naar Rotterdam om bemanningsleden van de Holland America Group te repatriëren. Ook de rederijen Seabourn en Princess behoren daarbij.

  De Sky Princess kwam, na vertraging door slecht weer op de Noordzee, in de nacht van 11 op 12 mei aan. De Nieuw Statendam wordt eveneens vandaag verwacht. De Seabourn Ovation volgt  op woensdag 13 mei aanmeren.

  Repatriëren

  De repatriëring gebeurt in overleg met de autoriteiten en conform de geldende stringente hygiënemaatregelen tegen corona. De komst van deze schepen is door alle autoriteiten goedgekeurd. “Het Havenbedrijf vindt het belangrijk dat bemanning kan repatriëren en verleent daar graag zijn medewerking aan”, aldus havenmeester René de Vries.

  De Sky Princess hand honderd bemanningsleden aan boord die eindelijk naar huis kunnen. Naar verwachting zal het schip om 15.00 uur weer vertrekken. Want enkele uren later arriveert de Nieuw Statendam. Dit schip vertrekt de volgende dag om 15:00 uur. Ook hier gaat het om de repatriëring van circa honderd bemanningsleden.

  Woensdag 13 mei arriveert om 17.00 uur Seabourn Ovation met zo’n 150 bemanningsleden aan boord. Dit schip vertrekt op 14 mei om 17.00 uur.

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -