CCR organiseert workshop over prijsvorming

0
Het onderkomen van de CCR: het Palais du Rhin in Straatsburg.

Op 8 november houdt de Centrale Commissie voor de Rijnvaart in Straatsburg een workshop over prijsvorming in de binnenvaart. Daarmee wil de organisatie in kaart brengen hoe prijzen worden vastgesteld, hoe ze zich ontwikkelingen en welke mogelijke ontwikkelen er in de toekomst op van invloed kunnen zijn. Bijvoorbeeld de energietransitie en langdurig en extreem laag water.

In de workshop wordt ingegaan op de verschillende factoren die de prijsvorming beïnvloeden: marktstructuur, soorten en totstandkoming van contracten, concurrentie, marktsegmenten en vaargebieden/regio’s. Er zal ook worden gekeken naar prijsvorming in andere transportsectoren.

Brede inbreng

De CCR hoopt op inbreng van alle partijen die in en voor de binnenvaart actief zijn: scheepseigenaren, rederijen, coöperaties, bevrachters, verladers, multimodale logistiek dienstverleners, overslagbedrijven, expediteurs, makelaars, banken, havens en instellingen die informatie over vrachttarieven publiceren.

De workshop wordt gehouden in het Engels. Het aantal plaatsen in het Palais du Rhin in Straatsburg is beperkt, maar deelname is ook mogelijk via een beeldverbinding (Teams).

Inschrijven kan tot 27 oktober.

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.