- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBoten kijken en kopen in het Boerengat

Boten kijken en kopen in het Boerengat

- Advertentie -

Delen

Dit paasweekend vindt de tweede editie van Rotterdam Boat Show plaats. Het toneel van Jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit is uitgebreid om het grotere aantal exposanten te kunnen huisvesten. Het Boerengat is van 7 tot en met 10 april omgetoverd tot een chique toplocatie.

Sinds de realisatie van de jachthaven in 2014 wist havenmeester André Eleveld de locatie uit te laten groeien tot een haven met honderd vaste ligplaatsen en 25 plaatsen voor passanten. De locatie in het centrum van Rotterdam, direct aan de Maas, is populair en leent zich uitermate goed voor een luxe en exclusief evenement gericht op motorjachten, zo bleek vorig jaar.

Rotterdam Boat Show

Een groter deel van de jachthaven dan voorheen is beschikbaar gesteld aan exposanten van de Rotterdam Boat Show om hun nieuwste en imposante schepen tentoon te stellen. Zo komen Zeelander, Bekkers Yachts en Revolt met primeurs, Princess met een gloednieuwe 80-voeter en Mulder met een exclusieve selectie uit zijn repertoire.

Deze keer wordt ook de kade van ‘s-Lands Werf bij het evenement betrokken, voor exposanten van watersport gerelateerde en andere luxe goederen. Hier zijn onder andere Schaap en Citroen, Roobol en de Yacht Cruise Company te vinden.

Culinair hoogstaand

Eén van de speerpunten van de vorige editie was de culinaire invulling van de Rotterdam Boat Show door cateraar Vanderloo op de Kooren Terminal. Uiteraard is Vanderloo daarom weer aanwezig om de VIP’s in de watten te leggen met hapjes en drankjes van gastronomisch niveau.

Kaartverkoop

De tweede editie van de Rotterdam Boat Show verwelkomt dit jaar reguliere bezoekers en VIP’s, met een respectievelijk toegangsprijs van 55 en 110 euro. VIP’s krijgen exclusief toegang krijgen tot de Kooren Terminal, waar ze warm verwelkomd worden door cateraar Vanderloo en verrassend entertainment.

Kaarten kunnen worden aangeschaft via rotterdamboatshow.eu.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -