- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsWaterpoort heeft nieuwe halte bij Volkeraksluizen

Waterpoort heeft nieuwe halte bij Volkeraksluizen

- Advertentie -

Delen

Sinds kort heeft rondvaartveer Waterpoort een nieuwe halte:  bij de Volkeraksluizen in Willemstad,  vlak bij het voor toeristen interessante Fort Sabina. Op vrijdag 1 juni was de feestelijke opening.

De Waterpoort vaart nu voor het vierde jaar op het Volkerak. “Met Willemstad en Fort Sabina is er een nog mooiere route ontstaan en voor de passagiers een interessant fort binnen de route opgenomen,” schrijft Waterpoort Rondvaarten.

Het fort is tegenwoordig een oase van rust. Bezoekers kunnen bij lunchroom De Kletsmajoor terecht voor versnaperingen. Het is fort ligt op vijf minuten loopafstand van de Waterpoort.

 

Aangepaste vertrektijden

Waterpoort Rondvaarten heeft het opstappunt in Heijningen uit de route geschrapt en vervangen door de nieuwe halte bij de Volkeraksluizen. “Heijningen was al het minst drukke punt en ligt zo dicht bij Dinteloord dat besloten werd deze niet meer gebruikt vanaf juni.”

De vertrektijden zijn aangepast. Voortaan is de afvaart bij Dinteloord/Overstag al om 10.00 uur.

Reserveren (via de website of telefonisch) is aan te raden. Als er geen boekingen zijn of bijvoorbeeld bij slecht weer kan het zijn dat de veerdienst niet vaart. Dit staat dan vermeld op de website.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -