- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsV+B neemt Marintec over

V+B neemt Marintec over

- Advertentie -

Delen

Marintec Expertise maakt sinds kort deel uit van V+B Holding uit Rotterdam, de moedermaatschappij van Verschoor & Bras en Marinco Survey.

De aanleiding voor de overname was de wens van Marintecs directeur Cees Touw om binnen enkele jaren met pensioen te gaan en de door hem succesvol opgebouwde onderneming in goede handen achter te laten. Dat geldt evengoed voor het personeel: twee experts en een secretaresse.

De werkzaamheden van de in Rotterdam gevestigde expertisebureaus (met maritiem en non-maritiem experts en technisch adviseurs) vullen elkaar naadloos aan, aldus V+B Holding in de bekendmaking. “Hierdoor ontstaat het voordeel van synergie op de werkvloer en op managementniveau.”

 

Maasvlakte

Cees Touw blijft het komende jaar de leiding van kantoor Maasvlakte voeren en zal in de jaren daarna verbonden blijven aan Marintec, zij het minder intensief.

Marintec Expertise blijft gehuisvest in het kantoor op de Maasvlakte zodat de klanten die daar gevestigd zijn, optimaal bediend kunnen worden. Het algemene management wordt gevoerd vanuit het (hoofd)kantoor aan de Burgemeester Hazenberglaan in Rotterdam.

Marintec Expertise is een expertisebureau met experts en technisch adviseurs op het gebied van scheepvaart, spoor, techniek, transport en goederen. Het bedrijf is gevestigd op de Maasvlakte en vertegenwoordigt onder andere stuwadoors, transportondernemingen, spoorwegmaatschappijen, verzekeraars en makelaars en biedt ondersteuning en advies bij ongevalsonderzoeken, claims, schadebeperking, schadeherstel en aansprakelijkheid.

 

foto: Cees Touw, Frits Vlugter en Roelof Boerma (vlnr).

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -