- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDream Yacht Charter nu ook in Nederland te boeken

Dream Yacht Charter nu ook in Nederland te boeken

- Advertentie -

Delen

Dream Yacht Charter zet de aanval in op de Nederlandse markt. Dream Yacht Charter heeft dit voorjaar een franchise-kantoor geopend in samenwerking met Sightsailing opererend onder de naam Dream Yacht Nederland. Opvallend: waar een andere grote aanbieder recent het kantoor in Nederland heeft gesloten, opent Dream Yacht Charter deze maand juist een franchise-kantoor in Zuid-Holland. Een stap die niet kon uitblijven, aldus de Franse directeur en oprichter Loïc Bonnet.

Dream Yacht Charter verhuurt wereldwijd ruim 850 jachten. Bestemmingen variëren van bekende gebieden als Kroatië, Griekenland, Mallorca, de Britse Maagdeneilanden en de Seychellen, tot verborgen juweeltjes zoals de Zee van Cortes in Mexico en Nieuw-Caledonië. Volgende maand worden drie nieuwe bases geopend in Sicilië, Sardinië en Zweden. Dream Yacht Charter heeft hiermee de grootste bareboat-vloot wereldwijd, aangeboden onder één merknaam.

Dream Yacht Charter onderscheidt zich onder meer met het product ‘By the Cabin’, wat er op neerkomt dat vaarliefhebbers een hut huren aan boord van een grote catamaran (tot 82 voet). Hierbij geniet de klant van de luxe en exclusiviteit van een zeer luxe jacht, zonder de gehele huurprijs van het jacht te hoeven bekostigen. Deze catamarans onderscheiden zich door hun grootte.

Liefhebbers kunnen tevens terecht voor het zelfstandig huren van zeiljachten en catamarans van 31 tot 58 voet. De monohulls in de vloot van Dream Yacht Charter zijn van de gerenommeerde merken Beneteau, Jeanneau en Dufour; de catamarans zijn afkomstig van Lagoon, Bali en Fountaine Pajot. Daarmee heeft Dream Yacht Charter mogelijkheden voor iedere zeiler.

 

Nederlands kantoor

Het Nederlandse kantoor wordt geleid door Liesbeth Boddé (42) en Daphne Pronk (36), die samen ruim 35 jaar ervaring hebben in het verkopen van luxe zeilvakanties. Loïc Bonnet: “Hiermee kunnen wij geïnteresseerden op het hoogste kwaliteitsniveau bedienen. De vaarwereld kent geen geheimen voor deze dames, die bovendien letterlijk en figuurlijk de taal van de Nederlandse vaarliefhebber spreken. Vanuit een gedeelde passie met de klant, want de liefde voor het zeilen is beiden met de paplepel ingegoten.”

Klanten die vóór 31 mei bij Dream Yacht Nederland een zeilvakantie boeken, ontvangen een  openingsaanbod van 10 procent korting op de boothuur voor alle Middellandse Zee-bestemmingen in 2017. Dream Yacht Nederland is te bereiken via [email protected] en telefonisch via (010) 850 48 35.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -